Nygifta.nu

Nygifta.nu är en marknadsföringsplats för alla bröllops- och brudparsfotografer och alla andra brancher med anknytning till bröllop.
På Nygifta.nu annonserar du som fotograf gratis och även brudparens annonser publiceras gratis. Det enda du som fotograf behöver göra för att använda denna unika möjlighet till gratis marknadsföring är att förmedla brudparens annonser till www.nygifta.nu, på samma sätt som till dagstidningar.

Platsen har över 8 miljoner visningar av annonssidor om året och fotografers bilder på brudparsannonser visas mellan 1000 till 25 000 gånger per vecka beroende på hur många annonser som fotografen förmedlar till Nygifta.nu. Klicka på rubriken för att komma till Nygifta.nu:s hemsida.

Nygifta.nu är platsen där alla brudpar kan lägga ut sin bröllopsannons helt gratis. Nygifta.nu riktar sig till alla som gift sig och vill berätta för vänner och bekanta om den lyckliga dagen på ett enkelt sätt. Samtidigt vill vi understryka det professionella bröllopsfotots viktiga roll för minnet av den stora dagen. Här annonserar både brudparet och fotografen utan någon som helst kostnad.

Nygifta.nu ger också information och erbjudanden till alla som planerar sitt bröllop och ger tips och råd till blivande brudpar på ett lätt, enkelt och överskådligt sätt. På Nygifta.nu kommer besökare utan krångel och med full översikt direkt till fotografernas och andra annonsörers hemsidor och erbjudanden med ett klick på deras bilder, annonser eller banners. Besökare slipper hamna på någon mellansida och besökare har en kort och snabb väg till sökt information.

Info PDF Flyer.

För annonsering på siten kontakta Bengt Bengtsson på bengt@nygifta.se eller titta efter aktuellt erbjudander på http://www.nygifta.se/bilder_info/erbjudande.pdf